Peace Hotel kertoo tappaja Pingistä (Chow “The Killer” Yun Fat), joka omistaa hotellin nimeltään Peace Hotel. Ping perustaa Peace Hotellin traagisen massamurhan jälkeeen jolloin hänen vaimonsa kuoli. Ping ottaa kaikenmaailman ihmisiä hotelliinsa. Hän ottaa murhaajia, raiskaajia yms. Heidän vain pitää noudattaa Pingin sääntöjä. Kymmenen vuotta sääntöjä noudatettiin rikkomatta kunnes valehteleva nainen tulee hotelliin. Ajan kuluessa Ping rakastuu naiseen, joka oli vain ansa. Kaikkien salaisuuksien ja valheiden jälkeen uhkaa tulla sota naisesta, kaikki salaliitot paljastuvat. Sodassa taistelevat Chow Yun Fat vastaan loput.
Elokuva ei ole mikään John Woo -toimintaleffa, vaan elokuva on enimmäkseen draama, paitsi leffan loppukohtaus, joka myös oli elokuvan ainoa toimintakohtaus. Plussaa leffa saa hienoista näyttelijöistä. Chow Yun Fat on jälleen kerran loistovireessä vaikka leffa ei pärjääkään Chow Yun Fatin klassikoille (Better Tomorrow I ja II, Hard Boiled ja vielä minun lempi leffani The Killer). Cecilia Yip teki ihan hyvän työn, vaikka hänen roolinsa ei ollut muu, kuin valehteleminen. Ohjaaja Wai Ka-Fai onnistui tekemään hyvän debyyttielokuvansa, mutta jää elokuvan tuottajan varjoon, joka on toimintaleffojen ykkösohjaaja John Woo.
Harmittaa vaan, kun aasian hienoimpia tähtiä katoaa Yhdysvaltoihin pilaamaan uransa. Chow Yun Fat klassikot rökittää hänen jenkkileffat ihan selvästi. Peace Hotel on viihdyttävä elokuva, jonka kanssa ilta menee nopeasti.
nimimerkki: asian film fan