Kaunis Anna Takaapäin tapetaan ja pieni joukko nuoria järkyttyvät hänen kuolemastaan. He voivat olla seuraavia. Nämä nuoret ovat normaali Dawson (Cross), kaunis Barbara (Benz), neitsyydestään eroon haluava Stondis (Strong), idiootti Slab (Rex) ja “lesbo” Martina (Delfino). Myös reportteri Hagitha “Hag” Utslay (Thiessen) ja ostarikyttä (Arnold) ovat kiinnostuneita murhasta.
Shriek on yllättävän hauska elokuva, josta olen lukenut vain haukkuja. Eihän tämä mikään loistava ole, mutta on tämä parempi kuin Scary Moviet. Paljon parempi. Elokuvassa on monta erittäin hauskaa kohtausta, kuten lopussa oleva takaa-ajokohtaus jonka aikana näemme mielenkiintoisia tietoruutuja. Näissä tietoruuduissa kerrotaan mm. siitä, että 45% sarjamurhaajista on vasenkätisiä.
Shriek on hauska elokuva, ja kukapa muu kuin murhaajahan se lopulta koko shown varastaa. Tosin välillä vitsit ovat kohtalaisen huonoja ja muutenkin elokuva on sekava kokonaisuus. Näyttelijät ovat jopa ihan hyviä. Tom Arnold on hyvä ja Coolio piipahtaa rehtorina joka wannabe Prince.
Ohjaajasta en ollut kuullutkaan ennen, mutta hän vetää tehtävänsä ihan hyvin. Yhteenveto: Shriek on hauska elokuva jossa on ihan hyviä näyttelijöitä, mutta kokonaisuus on sekava ja takkuileva. Suosittelen Shriekkiä niille jotka eivät pitäneet Scary Movieista.
nimimerkki: Ash