Yhdentekevä.

20.7.2017 21:28

Alkuperäinen nimi:The Hills Have Eyes II
Valmistusvuosi:2007

Joukko epämääräisiä solttuja on harjoituksissa New Mexicossa ja joutuvat odotusten vastaisesti ihan oikeaan toimintaan, sillä paikalliset asukkaat omaavat aika mielenkiintoisen näkemyksen riistasta ja em. näkemyksen takia he myös harjoittavat salametsästystä. Soltut ovat siis riistana laumalle mutanttikannibaaleja Papa Hades (Michael Bailey Smith) pomottaa.

Uusioversio tienasi hyvin, joten jatko-osa nykäistiin kasaan ja vahvennusta haettiin suunnasta Craven & Poika ja Martin Weisz ohjastelee matkien Alexandre Ajan ja Craven-vanhemman tyyliä.

Veristä väkivaltaa on mukana aika isosti, mutta vaikuttaa siltä kuin Craven & Poika olisi keskittynyt kirjoittamaan mahdollisimman huonon roiskeleffan. Juonessa ei ole järjen häivääkään, henkilöhahmot ovat yhdentekevän tuolla puolella ja jotkut kohtaukset ovat suorastaan nerokkaita typeryydessään. Läträys antaa hieman bonusta saldoon.

Vähemmän kiinnostava lauma typäreitä joutuu kannibaalien jahtaamiksi ja läträystä on luvassa. Itse asiassa aika pahaa ajanhukkaa ja sellaisena täysin yhdentekevä elokuva.

Arvosteltu: 20.07.2017