Tylsän maanantaipäivän lopuksi, päätin laittaa koneeseen toistaiseksi katsomatonta Arska-lättyä. Odotukset olivat suht korkealla ja aivotkin tuli jätettyä sopivasti narikkaan. Elokuva petti kuitenkin pahemman kerran pitkiin aikoihin.
Itse juoneen; on vuosi 2084 Schwarzenegger esittää raksalla työskentelevää köyhää heppua nimeltä Douglas Quaid. Quaid unelmoi paremmasta elämästä vierasplaneetallamme Marsissa, josta näkee öisin unia. Mies näkee kuitenkin mielenkiintoisen mainoksen, jossa kerrotaan matkan ostaessaan saavan vision aivoihin ja tällä sitten leikkiä matkakohteessa. Noh, Arnie rooliensa tapaisesti päättää olla salainen agentti, jonka olisi tarkoitus pelastaa maailma. Marsiin päästyään sitten ammuskellaan pahiksia ja ihmetellään ollaanko unessa vai ei.
Eh, voisiko mielenkiintoisemmalta juoni kuulostaa? Täytyy myöntää, että vaikka ne aivot 113 minuuttia pysyikin narikassa, niin ei tämä pystynyt piirun vertaa viihdyttämään. Ei, ei edes huonoudessaan eikä kovalta Arnien sekä actionin ystävältä. Total Recall on siis yhdistelmä huonoa actionia, scifiä sekä kökköhuumoria. Noh, voipa tämänkin kulttimaineensa perusteella myydä vaikka muutamalla eurolla.
nimimerkki: JohnRambo