Leffa alkaa siitä kun eräs mielisairaala on zombien valloittamana. Sitten kuvataan kaikki päivät järjestyksessä mitä on tapahtunut ja mistä kaikki alkoivat 5 päivää sitten. Porukka kaveruksia joista osa on pian pääsemässä pois mielisairaalasta on ulkona juttelemassa kun yksi heistä löytää termospullon maasta ja kutsuu sitä aarteekseen. He vievät termospullon sisälle, mutta termospulloa ei olisi koskaan saanut avata…
On mielenkiintoista seurata kuinka he päivä päivältä muuttuvat enemmän ja enemmän zombien näköisiksi. Eikä maskeerauskaan mitään huonoa ole, pikemminkin keskiverto tasoa, osittain jopa erinomaista. Ja on myös kiva seurata kuinka rakastavaiset elokuvassa yrittävät nähdä toisiaan ja olla yhdessä vaikka he muuttuvat zombeiksi. Myös se on mielenkiintoista kun eräs päähahmoista kertoo ajatuksiaan ja lukee joitakin kohtia jostain DNA-kirjasta, jota hän pitää mukana. Elokuva on aika verinen.
Leffa olisi ollut viidentähden arvoinen jos tunnelman luomiseen olisi toisissa kohdissa keskitytty hieman enemmän.
Katsomisen arvoinen elokuva, itse pidin. Yksi niistä paremmista Zombi-leffoista.
nimimerkki: Storyteller