Edison on kaupunki missä tapahtuu paljon rikoksia. F.R.A.T on poliisiorganisaatio, joka ratkoo rikoksia Edisonissa. Vaan ovatko he täysin puhtailla papereille liikkeellä? Justin Timberlake esittää uteliasta toimittajaa, joka haluaa saada selville mitä F.R.A.T oikein puuhaa, ovatko he laillisissa puuhissa vai kenties kaupungin pahimpia rikollisia? Morgan Freeman esittää Justin Timberlaken esimiestä. Kevin Spacey on rikostutkija, joka on alusta asti epäillyt F.R.A.T:ia. LL cool J on eräs F.R.A.T:in jäsenistä, mutta hän ei pahemmin viihdy siellä. Näillä eväillä alkaa rankka toiminta-rikos -leffa.
Edison on loppujen lopuksi yllättävän hyvä toimintaleffa, niin visuaalisesti, kuin tarinaltaan (varsinkin tarinaltaan). Näyttelijäkaarti on näyttävä ja heiltä myös saa mitä odottaa. Edison ei jää laahaamaan missään vaiheessa, vaan jaksaa viihdyttää loppuun asti. Elokuvan kesto on myös sopiva, eikä tämän takia kyllästytä katsojaa. Juonikin etenee sulavasti elokuvan loppuun asti.
En löytänyt elokuvasta mitään muuta huonoa, kuin pari klisettä ja hieman ennalta-arvattavuutta. Tämän takia yksi tähti pois.
Suosittelen elokuvaa kaikille, jotka haluavat hyvän toiminta-rikos pätkän, viihdyttävällä tarinalla.