Popmedia.fi
Gore Verbinski
DC
Jason Momoa
Lobo
Supergirl: Woman of Tomorrow
Armoton
Mediamyynti / Advertising
Facebookissa
Etsi
Kevin Costner -klassikko versioidaan uudestaan
The Pirates of the Caribbean -ohjaajalta ei ole nähty uutta leffaa vuosiin – mihin katosi Gore Verbinski?
Avatar-ohjaaja James Cameronin mielipide tekoälystä voi yllättää
Minecraft-elokuvan vastaanotto on ollut villiä – poliisia tarvittu
Vuosikymmeniä toivottu uudistus viimein läpi – kunniaa stunteille
Hurricane
On siis rasismia ja väärinymmärrystä. Elokuva tuntuu mittatilaustyöltä Denzel Washingtonille.
Rakkaudella, Maire
Turhautuneisuus ja yksinäisyys ovat elementtejä joiden varaan on onnistuttu rakentamaan hieno hahmo.
Cast Away – tuuliajolla
Ei ole onneksi paluuta, ei niin kultaiselle kahdeksankytluvulle hömppäpömppäkomedioiden pariin.
Kaappaus raiteilla
Pari hyvää ranteen vääntöä ja käden sijoiltaan napsauttelua ei kuitenkaan paljoa pelasta.
007 ja Kultasormi
On hauskaa seurailla Herra Bondin läpsyttelevän naisten perseitä ja tönivän heitä pitkin sänkyjä.
Englantilainen potilas
Britti-imperialistien ja muun vastaavan seurailu on aina ollut vastenmieleista ja erittäin pitkäveteistä katseltavaa.
Star Wars Episodi I – Pimeä uhka
Schumit ja Salot joutavat eläkkeelle kun nuori lupaava kuski Anakin näyttää ajelutaitojaan.
High Fidelity
HiFin vahva puoli on sen henkilökerronnassa. Juuri ne oikeat levy- ja musafriikkien elementit on nostettu esiin.
Hannibal
Jaakko Kolmonen voi ottaa muistiinpanovälineet esiin. Tri Lecterillä ois pari reseptiä tarjolla.
Twisted Desire – kylmä haave
Rainoja joita kukaan ei todellisuudessa katso. Lauantai-illan viihdettä perheen äideille ja varhaisteineille.
Puhallettu 60 sekunnissa
Kun idioottijengilaiset pöllivät Porchen autokaupasta ajamalla näyteikkunan läpi on elokuva jo käytännössä nähty.
Kaappaus merellä
Steven työntää kaverin otsalohkon sirkkeliin ja peukalon Tommy Lee Jonesin vasempaan silmään. Se pelastaa päivän.
M:I-2 – Vaarallinen tehtävä 2
On moottoripyöräkikkailua, Audipyörähtelyä ja martial artsia. Woon myötä on syntynyt siis taas toimintatrapetsibalettielokuva.
Shaft
Afro on vaihtunut kiiltävään kaljuun ja poolopaita Vercacen pitkään nahkatakkiin.
Pahan oma
Antakaa Fordille ruoska käteen ja lierihattu päähän… niin kovasti on jo Indyä ikävä.
Enkelten kaupunki
Nicky patsastelee enkeliksi ihan uskottavasti, ei tarvi puunaaman paljoa värähdellä.
Con Air – lento vapauteen
Nicholais Cage näyttää saksalaiselta viiksihevirokkarilta, rankkaa! Katu-uskottavaa… Not!
Seitsemän
Tässä maailmassa sataa aina ja mähmä valuu pitkin seiniä.
Bringing Out the Dead
Nicolas yrittää murjottaa minkä ehtii. Nicky-pojan tummat silmänaluset alkaa jossain vaiheessa jo melkein huvittaa.
Austin Powers – agentti joka tuuppasi minua
Nippu rooleja joilla itse Myers pääsee toteuttaamaan sairaita fantasioitaan. Sisältö säilyy itselleen uskollisena genitaalialueelta poistumatta.
Taivas ja maa
Ei muuta kun riisipuikot käteen ja basmattia nyppimään…
Romeon on kuoltava
Katsomiseen tarvitaan tyhjäpääattituudia; aivokurjen kytkin off-asentoon ja siellä se pysyy pitkään myös leffan jälkeenkin.
Terapian tarpeessa
Välillä katsoessa leffa alkaa tuntua ihan siedettävältä, kunnes seuraava kohtaus palauttaa maan pinnalle.
Minä päivänä tahansa
Mökä-äijä pääsee toteuttamaan maneereitaan oikein kunnolla. No sehän sopii. Älämölöltä ja huudolta ei vältytä. Ensin möykätään pelaajille, sitten möykätään johtoportaalle.
Hiipivä tiikeri, piilotettu lohikäärme
Kiinalaiset soturit ovat supersankareita. Tosi taitavaa hameväkeä, jotka loikkivat puihin ja hyppivät seinille tosta vaan!
Blade Runner
Blade Runner on leffa josta löytyy useita ulottuvuuksia. Sen voi katsoa älykköasenteella elämän filosofioita miettien. Sen voi töllöttää sikspäkki kainalossa röyhtäillen.
Rambo – taistelija 2
Oman “lahtaus-genren” dinosauruksena tätä leffaa voidaan kuitenkin pitää. Tämän nähdessään katsoja kokeekin suurta riemua ja nostalgisia hegemonioita. Ehkä.
The Beach
Kauniin lärvin taakse jäänyt näyttelijälahjakkuus osoittaa kuitenkin jälleen että homma on hanskassa.
Bad Luck Love
Joka hemmo näyttää taas niin amerikan gangsterilta suoraan gethosta, että hahmot hukkuu noihin eriskummallisiin aurinkolaseihinsa.
Jade
Kaava on tuttu, eikä pääkoppaa tarvitse paljoa vaivata.
Artikkelien selaus
Uudemmat artikkelit