Angel Town
(1990)Elokuvasta
Elokuvan nimi: Angel Town
Maat: USA
Näyttelijät: Frank Aragon, Gregory Cruz, James Carrera, Mike Moroff, Olivier Gruner, Peter Kwong, Theresa Saldana
Ohjaajat: Eric Karson
Käsikirjoittajat: S. Warren
Alkuperäinen nimi:Angel Town
Valmistusvuosi:1990
Pisteytyksiä: 6
Tarkka arvio: 3.08
Oikein perinteinen 80-90 -lukujen martial arts -pätkä. Olivier Gruner ei näyttelijänä oo mistään kotoisin, mutta tossu nousee äijällä sitäkin sutjakammin. Eli ei valittamista sen suhteen. Tää saattaa muuten olla jopa parhaita Grunerin tähdittämiä leffoja, mitä itse on tullut nähtyä. Stoori on simppeli ja täyteenammuttu kliseitä, muttei se haittaa kun meno on sopivan viihdyttävää. Gruner esittää varsin perinteistä martial-arts -leffahahmoa, eli jonkinsortin hiljaista potkumestaria. Äijä muuttaa Ranskasta jenkkeihin hiukan huonomaineiselle jengialueelle, eikä kauaakaan kun ongelmia alkaa sitten esiintyä. Paikallinen meksikolaisjengi koittaa kurmuuttaa Gruneria tietysti sitten joka käänteessä, mutta ei äijää saada nujerrettua edes aseiden avustamana. Näitä tän sorttisia leffoja on kolmetoista tusinassa, mutta kyllä tämänkin kattoi ihan mieluusti. Gruner ei tosiaan lukeudu ihan siihen ykköskastiin mitä näihin potku-ukkoihin tulee, mutta on hänelläkin hetkensä. Angel Town on ehdottomasti miehen parempaa osastoa ja tää leffa tekee just sen martial-arts homman oikein. Eli tarkoitan sitä, että turpaanvetoa tosiaankin riittää elokuvassa. Toisinaan nää menee höpinäksi ja laahustamiseksi, mutta Angel Town edustaa sitä osastoa jossa tapahtuu koko ajan. Hyvä niin. Tätä voi suositella vaikka krapulaleffaksi, sillä aivoja ei tosiaan tarvi Angel Townin parissa rasittaa.
–