Nicolas Cage esittää pahamaineista ja huumeriippuvaista rikosetsivää Katrina-myrskyn jälkeisessä New Orleansissa.
Arviot
Ilkikurisesti liioiteltu parodia.
Terence McDonagh (Nicolas Cage) teloo selkänsä pelastaessaan vangin Hurrikaani Katrinan jälkisotkun aikana. Sen seurauksena hän saa ylennyksen ja selkävaivoja joihin hän tarvitsee lääkitystä. Puoli vuotta myöhemmin perhe laittomia siirtolaisia tulee murhatuksi ja McDonaghin pitää selvittää juttu. Huume- ja uhkapeliaddiktion lisäksi moninaiset ulkoiset uhat tunkevat tielle. Vaikka Werner Herzogin ohjaama kuvaus pahasta poliisista lainaa nimensä armottomalta […]
Jurpo
Arvosteltu: 03.10.2010
Kommenttien selaus
Nicolas Cage esittää poliisia, joka työtehtävää tehdessään saa selkävamman ja joutuu huumekoukkuun saadessaan Vicodinia. Loppuosa leffasta kuluukin sitten seuratessa Cagen sekoiluja. Tunnelma oli kivan kuumeinen välillä, olisi voinut olla vaikka kokonaan jos minulta kysytään. Se, mitä vanhoista leffoista kaipaan oli ihanasti tässä välillä esillä kun kamera esitteli liskoja. Nykyajan leffoissa kun on se paha vika että kaikki on niin tehokasta: mennään Aasta Been kautta Ceehen eikä välillä pysähdytä ottamaan happea ja tunnelmoimaan. Tämä osasi sen mitä vanhat leffat tekivät usein tyylillä ja rakastin sitä pikku outoilua. Huomasin että tämän oli ohjannut Werner Herzog. Ei kauheasti yllätä, vaikka se yllättikin että hän vielä tekee leffoja (tai teki ainakin siihen aikaan kun hän tämän teki). Minä kun olen tietoinen vain hänen Kinskin kanssa tekemistään leffoista. Tässä oli hienoinen annos sellaista tietynlaista houreisuutta mitä niissä Herzogin vanhoissa leffoissa oli. Cage ei aina vakuuttanut, mutta välillä hänen esiintymisensä oli täyskymppi. Se kohtaus, kun hän ensi kerran meni pidättämään jotain nuorta pariskuntaa huumeidenkäytöstä, jäi hyvin mieleen, kuten myös se kun kamera pyöri liskojen ympärillä kuin ne olisivat jotain MTV-tähtiä. Huvittava leffa, joka olisi voinut olla synkeämpi mikäli tässä olisi ollut joku muu kuin Cage esiintymässä.
Tämän leffan jälkeen näin unta missä oli Cage. En muista enää mitä siinä tapahtui, mutta sen muistan että siinä unessa oli hän. Vihdoinkin, koska näin muutama päivä sitten hänen Dream Scenario-leffansa ja olin pettynyt siihen etten nähnyt hänestä unta sen leffan jälkeen.
Kommenttien selaus