Fear Street – Osa 1: 1994

Alkuperäinen nimi:Fear Street Part One: 1994
Valmistusvuosi:2021
Pisteytyksiä: 13
Tarkka arvio: 2.88

Raakojen surmien jälkeen teinityttö ystävineen alkaa vastustaa pahaa voimaa, joka on vainonnut pahamaineista kotikaupunkia vuosisatojen ajan. Tervetuloa Shadysideen!

Kommentit & Pisteytykset

Villetys

Fear Street – Osa 1 on aika keskitason kauhuelokuva ja hyvin tyypillinen nykyajan Netflix tuotanto. Juoni on aika perinteinen, jossa aikoinaan kuollut noita alkaa saamaan voimiaan takaisin autokolarin satuttua tämän haudan päälle ja veren tippuessa hautaan. Olivia Scott Welchin esittämästä Samantha Fraserista tulee noidan pääkohde ja yhdessä ystävineen he joutuvat noidan henkiin herättämien kuolleiden sarjamurhaajien kohteeksi. Pian porukan perässä onkin useampi eri vuosikymmenillä kyseisessä Shadysiden kylässä paljon ihmisiä tappaneita murhaajia. Näyttelijät ovat aika kohtalaisia rooleissaan, mutta itse juoni on vähän turhan tuttu ja tämä ei tuo siihen poikkeusta. Murhaajatkin on aikaisemmin elokuvissa nähtyjä ja sillekkään osastolle ei tuoda mitään omaa uutta. Kokonaisuus on varsin tasapaksu, mutta kyllä tämän kertaalleen katsoo ongelmitta läpi.

JoonaPrkl

Vilperi