FleshEater
(1988)Elokuvasta
Elokuvan nimi: FleshEater
Genret: Kauhu
Maat: USA
Näyttelijät: Charis Kirkpatrik Acuff, John Mowod, Kevin Kindlin, Leslie Ann Wick, S. William Hinzman
Ohjaajat: S. William Hinzman
Käsikirjoittajat: S. William Hinzman
Alkuperäinen nimi:FleshEater
Valmistusvuosi:1988
Pisteytyksiä: 3
Tarkka arvio: 3.00
Viihdyttävä, gorepitoinen ja mukavan perinteinen zombie-rymistely. Ohjaajanpallilla ja pääzombina heiluu itse Night of the Living Deadista tuttu “hautausmaazombi” Bill Hinzman. Juontahan tässä elokuvassa ei ole nimeksikään ja lähes jokainen kohtaus on vain tekosyy päästä esittelemään seuraavat uhrit ja sitten pistää zombit pureksimaan nämä hengiltä. Ei haittaa yhtään, sillä tässä on kotikutoisuudestaan huolimatta erittäin hyviä efektejä. Zombien päät läsähtelee ja ihmisten kauloista pureskellaan ylimääräiset lihat huitsin helvettiin. Hinzman itse vaeltaa kalpeana pitkin metsiä puvuntakki päällä ja örisee kuin nakkikiskan jonossa aamuyön pikkutunteina. Se pääzombin arkunavauskohtaus oli muuten mainio! Flesheaterille täytyy muutenkin nostaa hattua siitä, että se käy itse asiaan melko pian. Eikä tulitus alettuaan lopukaan kesken vaan jatkuu aina hyvällä tahdilla loppuun saakka.
Hinzman loi tällä hauskaa jatkumoa Romeron zombileffoihin ja suosittelenkin mieluummin katsomaan vaikka tämän tuon legendaarisen trilogian perään, kuin niitä Romeron karmeita 2000-luvun puolella tehtyjä räpellyksiä. Ei Flesheater mikään kuolematon genreklassikko ole, mutta hyvää viihdettä se on taatusti jos zombileffat maistuu.