Peikko

Alkuperäinen nimi:Troll
Valmistusvuosi:2022
Pisteytyksiä: 11
Tarkka arvio: 3.00

Norjan vuoristossa tapahtuva räjähdys herättää ikivanhan peikon. Pysäyttääkseen tuhoisan muinaisolennon hallitus värvää avukseen pelottoman paleontologin.

Kommentit & Pisteytykset

Villetys

Peikko on hyvin onnistunut tv-elokuva, jonka katsoo toiseenkin kertaan mielellään. Juonessa ollaan Norjan vuoristossa ja siellä kaivosmiesten aiheuttaman tunnelin räjähdyksen ansiosta satoja vuosia vankina ollut peikko pääsee vapaaksi. Peikko tuhoaa kaiken eteensä tulevan ja se on matkalla kohti Norjan pääkaupunkia Osloa. Armeija kutsutaan apuun, mutta nykyaikaiset aseet eivät siihen tehoa ja toivo onkin Ine Marie Wilmannin esittämän rohkean paleontologin Nora Tidemanin ja tämän vanhan isäukon Gard B. Eidsvoldin esittämän Tobias Tidemannin varassa. Näyttelijät tekevät pääkaksikon johdolla hyvää työtä rooleissaan ja itse peikkokin on hienosti tehty ja se on uhkaava ilmestys. Juoni on aika perinteinen ja se etenee sujuvasti alusta loppuun asti. Kokonaisuutena tämä on varsin asiallinen monsterielokuva ja viihdyttävää katsottavaa parin katselukerran verran.

c4fkw294ziq
uusis