The ABCs of Death 2
(2014)Elokuvasta
Elokuvan nimi: The ABCs of Death 2
Genret: Kauhu
Näyttelijät: Alan McKenna, Alex Chung, Andy Nyman, Béatrice Dalle, C. Ernst Harth, Conor Sweeney, Cyn Stone, David Roland Strong, Diana Chu, Fernando Costa, Gary Reimer, Hanna Cheek, Heather Byrne, Ian Virgo, Ivan Gonzalez, Jesse Daniel Glass, Jessica Allen, Joe O'Doell, John Fray, Kiera Gould, Laura DaSilva, Laurence R. Harvey, Martina García, Melody Sample, Natasha Kulis, Nicole Lawr, Samira Amin, Tim Hay, Timothy Paul McCarthy, Tristan Risk, Victoria Broom, Willem Halfyard
Ohjaajat: Aharon Keshales, Alejandro Brugués, Alexandre Bustillo, Bill Plympton, Bruno Samper, Chris Nash, Dennison Ramalho, E.L. Katz, Erik Matti, Hajime Ohata, Jen Soska, Jerome Sable, Jim Hosking, Juan Martínez, Julian Barratt, Julian Gilbey, Julien Maury, Kristina Buozyte, Lancelot Oduwa Imasuen, Larry Fessenden, Marvin Kren, Moreno, Navot Papushado, Robert Boocheck, Robert Morgan, Rodney Ascher, Sôichi Umezawa, Steven Kostanski, Sylvia Soska, Todd Rohal, Vincenzo Natali
Käsikirjoittajat: Alejandro Brugués, Álex de la Iglesia, Alexandre Bustillo, Ant Timpson, Chris Nash, David Chirchirillo, Hajime Ohata, Jeff Buhler, Jen Soska, Jeremy Gillespie, Jerome Sable, Jim Hosking, Juan Martínez Moreno, Julian Gilbey, Julien Maury, Marc Walkow, Nicholas Musurca, Robert Boocheck, Sôichi Umezawa, Sylvia Soska, Toby Harvard
Alkuperäinen nimi:The ABCs of Death 2
Valmistusvuosi:2014