Kirjoitetut vastaukset

Esillä 15 viestiä, 31 - 45 (kaikkiaan 71)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • vastauksena käyttäjälle: Virheitä tykityksessä #152045
    Osallistuja

Meg 2: The Trench – leffaan voisi lisätä genreksi komedian.

vastauksena käyttäjälle: Päivän pulinat #151857
    Osallistuja

Hyvää uutta vuotta 2024 kaikille! =)

vastauksena käyttäjälle: Kehitysehdotukset #151183
    Osallistuja

Joo, huomasin ton Star Trek-leffojen kohdalla äsken. Hienoa, asiat etenee!

vastauksena käyttäjälle: Minkälaisen elokuvan tekisitte? #151068
    Osallistuja

Tuo fargolainen leffa voisi jopa toimia täällä!

vastauksena käyttäjälle: Kuinka uusi Leffatykki.com pelittää? #151028
    Osallistuja

Olisi kiva tietää koska nämä uudistukset tulee tapahtumaan. On todella ikävää, sekä omasta että varmasti ihan tekijöidenkin puolesta kuulla jatkuvaa valitusta. Olisi helpottavaa tietää jos jotain tulisi tapahtumaan sen sijaan että lukee kymmeniä valituksia. Että missä mennään.

vastauksena käyttäjälle: Minkälaisen elokuvan tekisitte? #151027
    Osallistuja

Enpä ole koskaan miettinyt asiaa loppuun saakka koska tuskin tulen koskaan leffaa tekemään, mutta suurena ysäriäksönin fanina tekisin jotain samankaltaista. Myös jokin Star Trek-henkinen scifi olis kiva. Kunnon oikeat maskit eikä mitään koneella tehtyä!

vastauksena käyttäjälle: Viimeksi katsottuja leffoja (ei parhaita) #150972
    Osallistuja

Amazon Primessä on nyt Tank Girl.

Ihan jännä scifi/apokalyptinen komedia. Pikkusen erilaista kaipaaville. Ei mikään mestariteos, mutta enimmäkseen viihdytti.

vastauksena käyttäjälle: Kuinka uusi Leffatykki.com pelittää? #150824
    Osallistuja

Niin, eikö sarjat pelitä vieläkään vai eikö leffatykissä muka ole Miami Vice-sarjaa ollenkaan lisättynä? Tuli katsottua eka kausi ja kommentti on valmiina odottamassa mut en uskalla lisätä jos se siellä jossain onkin olemassa.

vastauksena käyttäjälle: Kehitysehdotukset #150753
    Osallistuja

Joo, munkin piti antaa The Super Mario Bros the Movielle 3,5 mut hiiri vahingossa liikku ja menikin kommenttiin kolmonen.

vastauksena käyttäjälle: Viimeksi katsottuja leffoja (ei parhaita) #150724

Oho. Joo. Jäi näköjään aika olennainen sanomatta 😀

vastauksena käyttäjälle: Viimeksi katsottuja leffoja (ei parhaita) #150717
    Osallistuja

Episodi mainosti vanhaa leffaa joten pitihän se kattoa. Koska en löydä leffaa täältä, pistän arvostelun tänne.

Tämä on nyt sitten vanhin leffa jonka olen nähnyt. Aiempi vanhin näkemäni leffa oli Matka Kuuhun, vuodelta 1902. Ja kyseessä on tietenkin sama mies!

Voin vain kuvitella miltä on tuntunut nähdä tämä vuonna 1896. Se on varmasti ollut maagista. Nykysilmin nähtynä tämä on hieman lapsellinen ja sekava, mutta onhan se vanhakin. Hauska se kyllä oli, joskaan en ihan ymmärtänyt juonta. Paitsi jos juonena simppelisti vain oli että ilmestytään uudelleen ja pelästytetään hahmoja. Täytyyhän sitä kuitenkin leikkiä kameralla kun se on kerran keksitty joten mikäs siinä. Trikkikuvaus on jännää, kekseliästä. En kyllä toiste jaksaisi katsoa vaikka onkin vain kolmeminuuttinen. Tulipahan katsottua.

2/5

vastauksena käyttäjälle: Viimeksi luettuja kirjoja, sarjakuvia, ym. #150694
    Osallistuja

Ei viimeisin, mut Helena Telkänrannan Millaista on olla kissa ja Millaista on olla koira?

Jos haluaa lemmikkinsä parasta ja siis ymmärtää sitä, suosittelen lukemaan. Itselleni koirakirja oli antoisampi. Helpottuu kommunikointi kummasti.

vastauksena käyttäjälle: Parhaat Youtube-kanavat #150693
    Osallistuja

Parhaasta en tiedä mut olen kattellu viime aikoina sellasta ku Girl with the dogs. Siinä nuori likka siis trimmaa koiria. Ei mitään ihmeellistä mut silti niitä on tullu katsottua koko kesä, jotenkin mielenkiintoista vaikka ei ikinä uskoisi. Tytön persoona ja vaihtuvat koirat on vain niin kivaa katsottavaa hetkiin kun ei keksi mitä tekisi. Ja koirat on aina ihania! 🙂

vastauksena käyttäjälle: Viimeksi luettuja kirjoja, sarjakuvia, ym. #150421
    Osallistuja

En suotta ole pistänyt Goodreads-sivustolle profiilikuvakseni Frankensteinia. Mielestäni se on yksi tieteis- ja kauhukirjallisuuden yksi mieleenjäävimmistä ja traagisimmista uhreista ja noinkin vanhaksi kirjaksi äärimmäisen hyvä. On vain muutama 1800-luvun kirja minkä olen saanut luetuksi loppuun ja tämä on yksi niistä. Sellainen jota jaksaa lukea vielä parisataa vuotta julkaisunsa jälkeenkin, ei suotta kehuta klassikoksi. Minä, jos rehellisesti sanotaan, en jaksa oikein kirjoja jotka on tehty ennen 1960-lukua koska suoraan sanottuna ne on tylsiä ja vanhahtavia kirjotusasultaan ja mulla menee hermot niihin. Frankensteiniin ja Draculaan ei mennyt. En just nyt muista mikä se kolmas oli. Pystyn samaistumaan Frankensteinin hirviöön täysin. Frankenstein itse on hirviö. Tämä on selvä kannanotto siihen millaisia hirviöitä me ihmiset olemme, luomme ehkä jotain kaunista välillä mutta senkin vain tuhotaksemme ja osoittaaksemme olevamme kaiken muun yläpuolella. Mukamas. Minä vihaan ihmisiä, joskaan en kaikkia yksilöitä. Kirja ei ole täydellinen, siinäkin on paljon turhaa lätinää, mutta ytimeltään se on todella kaunis kirja ihmisen henkisestä rumuudesta.

vastauksena käyttäjälle: Viimeksi luettuja kirjoja, sarjakuvia, ym. #150419

Hei, toi Veren ääriin kuulosti mielenkiintoselta kirjalta! Menee lukulistalle 🙂

Viimeksi luettuja kirjoja, no Alastair Reynoldsin Kuilukaupunki 1 ja 2, mutta en menisi niitä kehumaan.

Sen sijaan viimeksi luettu sarjis on Jeff Lemiren Blackhammer vol 1, mielenkiintoinen ja vähän erilainen supersankarisarjis. Pidin taiteesta.

Esillä 15 viestiä, 31 - 45 (kaikkiaan 71)