Kirjoitetut vastaukset

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • vastauksena käyttäjälle: Kuinka uusi Leffatykki.com pelittää? #150736
    Joku
    Osallistuja

Yks mikä tökkäsee myös on tuo nykyinen leffan haku. Alkuperäisellä ulkomaisella nimellä ei välttämättä leffaa löydy lainkaan, mutta sitten kun kirjoitat elokuvan vanhan suomalaisen käännösnimen hakuun niin kas kummaa, sieltähän se löytyi. Tämä on hiukan nihkeää siinämielessä, että kuka tuntee vaikka elokuvan kuten “Fight Four Your Life” sen joskus luultavasti 80-luvun alussa saamalla käännösnimellä “Tappava pelko”. Niinpäniin.

vastauksena käyttäjälle: Kuinka uusi Leffatykki.com pelittää? #150430
    Joku
    Osallistuja

Ite oon jo pidempään heilunut tuolla kotimaisella Videospace -sivustolla Leffatykkiä enemmän (pääosin sen takia että se on keräilijöille enemmänkin suunnattu sivusto, mutta omaa myös mahdollisuudet arvostella elokuvia jne) vaikka Leffatykki onkin ollut yleensä se ykkössivusto pisteytyksille ja keskustelulle. Tää uudistus kuitenkin sinetöi sen, että tuskin tulee täällä enää niin paljoa vieteltyä aikaa. Jotenkin vaan tökkii tää uus systeemi itelle pahasti vaikka ymmärrän, että tätä oli tietysti pakko uudistaa. Tuun kyllä jatkossakin laitteleen leffoille kommentit ja pisteytykset tälläkin puolella ja varmaan joihinkin keskusteluihinkin osallistumaan jos sille päälle sattuu. Toivottavasti homma selkiytyy ajan kanssa ja tykki pysyy hengissä!

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)