Kirjoitetut vastaukset

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 28)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • vastauksena käyttäjälle: Tällä hetkellä kuuntelen (kommenttien kera) #154556
    Osallistuja

Laitetaan tämä Val Kilmerin muistolle.
    The Doors: Riders on the storm

vastauksena käyttäjälle: Kuolleita #154555
    Osallistuja

The Doors elokuvassa Jim Morrisonin roolin hienosti vetänyt näyttelijä Val Kilmer on kuollut 1 huhtikuuta.

vastauksena käyttäjälle: Tällä hetkellä kuuntelen (kommenttien kera) #154306
    Osallistuja

Läheisen ihmisen kuoleman jälkeen olen kuunnellut Ramonesia ja etenkin Pet Sematary kappaletta.
    “I don’t want to be buried in a pet sematary
    I don’t want to live my life again”

vastauksena käyttäjälle: Viimeksi katsottuja leffoja (ei parhaita) #154098
    Osallistuja

Joulun tienoilla tuli taas kerran katsottua Chevy Chasen pöhköily Joulupuu on kärvennetty (Nationals lampoons christmas vacation)

vastauksena käyttäjälle: Viimeksi luettuja kirjoja, sarjakuvia, ym. #154097
    Osallistuja

Aloitettu Stephen King : Tohtori Uni. Tämä kirja sekä siitä tehty elokuva ovat keränneet tarpeeksi kauan pölyä hyllyssäni, joten päätin aloittaa lukuharrastukseni taas uudestaan. Aikoinani luin Hohdon kirjana ennen kuin katsoin elokuvan, ja niin aion tehdä tämänkin teoksen kohdalla.

vastauksena käyttäjälle: Pelittääkö #154096
    Osallistuja

Alan Wake Remastered PS4 versio.
    Tämä peli taisi muistaakseni ilmestyä Xboksille aikoinaan, joten olikin jo aika pelata se uudestaan läpi. Tunnelma oli kyllä kohdillaan tässä kauhu- ja metsässähaahuilu pelissä. Max Paynea odotellessa

vastauksena käyttäjälle: Viimeksi katsottuja leffoja (ei parhaita) #153398

Saigon- Kahden poliisin helvetti
    Willem Dafoe ja Gregory Hines ovat tässä vuoden 1988 elokuvassa pääosissa, missä jahdataan murhaajaa sodan runtelemassa Vietnamissa.
    Kyllä tämä on kolmen tähden elokuva, genren keskitasoa parempi.

Veteen piirretty viiva
    Kun näin tämän elokuvan ensi kertaa, niin se tuntui liian pitkältä ja vähän tylsältä. Nyt kun katsoin tämän uudestaan, niin oli tämä parempi kuin muistelin. Ei silti yllä omien sotaelokuvien kärkeen.

vastauksena käyttäjälle: Viimeksi katsottuja leffoja (ei parhaita) #153271
    Osallistuja

Willy´s wonderland. Nicolas Cagen tähdittämä elokuva. Kolme tähteä annan, vaikka en oikein tiedä, mitä taas katsoin. Hauska, parasta Cagea aikoihin, outo, en tiedä. Katsokaa itse ja nauttikaa

vastauksena käyttäjälle: Kuolleita #153270
    Osallistuja

Olin koko kesän töissä, niin meni tämmöinenkin uutinen ohi, Donald Sutherland on kuollut. Vasta katsoin hänen tähdittämän elokuvan Neulansilmä. Muita elokuvia mitä tulee mieleen, niin on Karhusaari ja Kotka on laskeutunut. Sitten on tietysti lukuisia muita, missä hän oli sivuosissa.

vastauksena käyttäjälle: Viimeksi luettuja kirjoja, sarjakuvia, ym. #152906
    Osallistuja

Aloitin lukemaan Stephen E. Ambrosen kirjoittamaa kirjaa Taistelutoverit. Samanniminen sarja perustuu tähän teokseen.
    Kirjan kerronta perustuu Easy- komppanjan sotilaiden muistelmiin ja näin ollen se on enemmän tietokirja, mikä antaa yleiskatsauksen sodan tapahtumiin, kuin kirjoitettu fiktio.

vastauksena käyttäjälle: Kuolleita #152904

Hohto elokuvassa naispääosaa esittänyt Shelley Duvall on kuollut 75 vuotiaana

vastauksena käyttäjälle: Kuolleita #152724
    Osallistuja

Muusikko ja säveltäjä Anssi Tikanmäki on kuollut. Itselleni hän tuli tutuksi Juice Leskisen bändistä.

vastauksena käyttäjälle: Pelittääkö #152629
    Osallistuja

Joo kyllä ne on mukana tässä kokoelmassa. Metal Gear ja Metal Gear 2: Solid Snake. Pitikin ihan äsken kokeilla toista, kun en ole ikinä pelannut

vastauksena käyttäjälle: Pelittääkö #152596
    Osallistuja

Ostettu: Metal Gear Solid master collection PS4 versio. Sisältäen pelit Metal Gear Solid 1, 2 ja 3. Sekä nähtävästi muutaman muun pelin.
    Pelataan tällä hetkellä : Metal Gear solid 1. Samat grafiikat kuin silloin ps1 aikoihin- ei haittaa minua

vastauksena käyttäjälle: Pelittääkö #152542
    Osallistuja

Aikaisemmin tuli pelattua läpi RESIDENT EVIL 4 PS2 peli ja nyt uudistettu versio PS4 konsolille. Jos ei grafiikat haittaa, niin kannattaa pelata vanha versio ensin läpi. Mutta pakko sanoa, että vanhassa versiossa oli enemmän tunnelmaa.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 28)