Kirjoitetut vastaukset

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • vastauksena käyttäjälle: Kuinka uusi Leffatykki.com pelittää? #152628
    Osallistuja

You wish…tämä sivusto pitäisi kuopata kokonaan. En ole kuukausiin käynyt ja nyt kun käyn niin mikään ei ole mennyt ainakaan paremmaksi (tämä vain minun mielipiteeni)

vastauksena käyttäjälle: Pelittääkö #152205

böööö

vastauksena käyttäjälle: Kuinka uusi Leffatykki.com pelittää? #151046
    Osallistuja

En usko että parannuksia on tulossa (toivottavasti korjaatte että olen väärässä.) Tv-sarjoja ei ilmeisesti ole ollenkaan vieläkään? Ainakaan niitä joita olen itse etsinyt/lisännyt joskus…Sanottiin että oli pakko uudistaa sivut jotta niitä ei jouduta kokonaan lopettamaan. Tälläkin hetkellä koen vielä että olisi ollut parempi lopettaa sivut kokonaan kuin aliarvioida kaikki käyttäjät ja tarjota heille pelkkää paskaa

vastauksena käyttäjälle: Kuinka uusi Leffatykki.com pelittää? #150234
    Osallistuja

Miten oman tunnuksen saa poistettua täältä leffatykistä? En löytänyt mistä saisi… Olen nyt nähnyt tämän uudistuksen tarpeeksi hyvin ja en voisi enempää olla pettynyt…piti pilata ainoa suomalainen elokuva pisteytys/arvostelu sivusto ja tehdä siitä joku helvetin iltalehti uusimmilla paskoilla uutisilla, jotka eivät päivity ajallaan…onnea jatkoon, sitä todella tarvitsette!

vastauksena käyttäjälle: Kuinka uusi Leffatykki.com pelittää? #150222
    Osallistuja

Pisteytin elokuvan 7.6.2023 ja vieläkin näyttää, että ei pisteytyksiä…ei kauhean hyvin päivity

vastauksena käyttäjälle: Kuinka uusi Leffatykki.com pelittää? #150076
    Osallistuja

Näin ensi tuntumalta olen Vilperin kanssa samaa mieltä. Ei erota oletko Episodi-lehden sivuilla vai Leffatykissä. Leffatykin perusidea on hukkunut muun epäoleellisen paskan sekaan. Täytyy hetki seurata miten tämä tästä kehittyy, mutta nyt on vahvasti sellainen olo että tämä oli tässä.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)