Kirjoitetut vastaukset
JulkaisijaArtikkelit
Miihkali
OsallistujaTätä itsekin kaipaan. Pisteytysten katoamisesta olisi voinut varoittaa etukäteen.
Miihkali
OsallistujaMuutamia mietteitä.
Uusi etusivu on nykyaikainen, eli toisin sanoen se on suunniteltu älylaitteille eikä pöytäkoneille. Jos sattuu omistamaan älypuhelimen, niin se voi olla hyväkin juttu. Itse olen vankkumaton pöytäkoneiden käyttäjä, ja siksi etusivu synnyttää lähinnä vaikutelman huonosta tilankäytöstä. Etusivulla on yksinkertaisesti ihan liikaa tavaraa ja se on pitkä kuin nälkävuosi. Leffatykin uutiset tuskin ovat pääasia useimmille sivustoa seuraaville, ja ainakin minulle nimen omaan arvostelut ja keskustelupalsta ovat olleet se aidosti kiinnostava osuus. Etusivun syötteessä näkyy tällä hetkellä 30 laatikkoa? Mielestäni 20 riittäisi hyvin. Isommassa määrässä voisi olla järkeä, jos Leffatykki olisi niin aktiivinen, että tänne tulee päivittäin suuri määrä uutta sisältöä, mutta kyllähän me kaikki se tiedetään, että ei tule. Nyt etusivun näyteikkunassa on yli kuukauden vanhaa tavaraa, mikä ei minun mielestäni ole tarkoituksenmukaista.
Foorumia voisi nostaa etusivulla paremmin esiin vaikkapa niin, että Tuoreimmat keskustelut -otsakkeen alla näkyisi kahden keskustelun sijaan viisi keskustelua. Tuoreimpien elokuva- ja sarja-arvioiden määrää voi mielestäni laskea viiteen, koska etusivulla on joka tapauksessa paljo
Itse toteuttaisin oikean sivupalkin niin, että siinä näkyisi otsakkeiden ”Tuoreimmat keskustelut”, ”Tuoreimmat elokuva-arviot”, ”Tuoreimmat sarja-arviot” ja ”Uutiset” alla kerrallaan 5 uusinta keskustelua, elokuva-arviota, sarja-arviota ja uutista. Lisäksi nostaisin vielä joukon jatkoksi 5 uusinta elokuviin tai sarjoihin kirjoitettua kommenttia. Otsikkona voisi olla vaikka ”Tuoreimmat kommentit”, ja sen alla näkyisivät sekä sarjoihin että elokuviin kirjoitetut lyhyet kommentit. Kaikki, mikä nostaa esiin uutta sisältöä ja kannustaa sivuston käyttäjiä aktiivisuuteen, on hyvästä.
Jonkinlaisen some-integraation voi kehittää, jos haluaa. Itse en ole sosiaalista mediaa koskaan käyttänyt, enkä aio käyttää, mutta jos tänne halutaan houkutella uusia käyttäjiä, sosiaalinen media kannattaisi valjastaa siihen.
Episodin klikkiotsikoiden nostaminen koko sivuston näkyvimmäksi sisällöksi (heti navigaatiobannerin jälkeen) herättää minussa voimakasta myötähäpeää ja vitutusta.
[movie]-tägit eivät toimi (ainakaan elokuva-arvosteluissa), mikä tarkoittaa käytännössä sitä, että kymmenissä ellei sadoissa arvioissa on näkyvillä rikkinäistä koodia. Tämän korjaaminen lienee tärkeysjärjestyksessä melko korkealla.
JulkaisijaArtikkelit