Kirjoitetut vastaukset
JulkaisijaArtikkelit
SMK
OsallistujaJoo eiköhän tämän sivuston taru ole lopussa. En yhtään ihmettelisi, jos koko tykki vaan katoaisi pian kokonaan. Uudistuksesta kohta kaksi vuotta, eikä mitään toimintoja ole edistetty tai palautettu. Olisinpa tajunnut ottaa varmuuskopiot kaikesta ennen tätä pelleilyä.
Jos joku osaa neuvoa miten tuollaisen webscraperin saisi tehtyä, niin olisi mahtavaa. Googlen tai tekoälyn avulla en itse tässä onnistunut.
SMK
OsallistujaJoko uuden vuoden kunniaksi ylläpidolta voisi saada jonkunlaista aikatauluarviota oleellisista päivityksistä sivustolle tai tietoa onko niitä ylipäänsä edes tulossa? Yli puoli vuotta jo odoteltu, eikä omia pisteytyksiä näy missään järkevästi, ei listoja, haulla ei voi etsiä sarjoja jne. Lista vaan jatkuu. Tämä on tehnyt koko tykin käyttämisestä äärettömän vastenmielistä ja omalta osaltani pisteytykset ym. ovatkin loppuneet kokonaan. Palaan aktiiviseksi käyttäjäksi, jos tärkeimmät toiminnot saadaan kuntoon edes auttavalle tasolle. Pahoin pelkään, että tätä ei vaan tule koskaan tapahtumaan, kun tiedotus ja kehitystahti on tätä luokkaa.
SMK
OsallistujaVoisiko ylläpidolta saada jonkunlaisen aika-arvion, että milloin omat pisteytykset, myöhemmin katsottavien lista ja suosikkilistat ovat tulossa takaisin vai onko niitä nyt tulossa ylipäätään? Nuo kun ovat ne olennaisimmat toiminnallisuudet (ainakin omasta mielestäni) niin luulisi olevan tässä vaiheessa jo saatavilla..
Olisi ollut myös kiva saada vähän näkyvämpää/aktiivisempaa viestintää tästä muutoksesta niin olisi voinut vähän varautua etukäteen.
JulkaisijaArtikkelit