Kirjoitetut vastaukset
JulkaisijaArtikkelit
Söpö
OsallistujaNyt pitäisi olla kaikki mainituista kondiksessa.
OsallistujaHeston-klassikon pisteitä nostettu.
Söpö
OsallistujaSubstanssia ja aisaparia löytyy.
Söpö
OsallistujaTietäväinen fröökynä löytyy nyt Tykisttä.
Söpö
OsallistujaTuon korjaaminen on valitettavasti ulottumattomissani.
OsallistujaLinkkejä lisätty.
OsallistujaLisätty pointseja Pandaan.
OsallistujaMolemmat löytyvät.
OsallistujaSieltäpä löytyy.
Söpö
OsallistujaKäsite Hollywood-leffa on tässä vähän lavea, mutta heittelen esimerkkejä amerikkalaiselokuvista, jotka eivät ole “vain” indie-tuotantoja ja pyrkivät kuvaamaan tiettyjä asioita vähän monimutkaisemman kuvion kautta kuin absoluuttinen hyvä vs. absoluuttinen paha. Sota-aiheesta: Paramountin tuottama Catch-22 (1971). Rahamaailmasta: Suhteita (1981) ja Paramountin The Big Short (2015). Alan J. Pakulan tuotannosta voisi löytyä jotain myös esim. politiikkaan liittyen.
Söpö
OsallistujaJo nyt löytyi – pisteytys muutettu.
OsallistujaPudotettu alas.
OsallistujaKohotettu ylös.
Söpö
OsallistujaAuthor-kikkaan liittyen… Olit ilmeisesti klikannut Google-haun ensimmäistä tulosta?
Kyseinen kikka toimii käytännössä niin, että annettuasi Googlen Advanced Search -sivustolle hakualueeksi Leffatykin osoitteen ja hakusanaksi nimimerkkisi Shabbath, haun pitäisi tuottaa tulokseksi kaikki ne Leffatykin sivut, joilla esiintyy sana Shabbath. Itse Leffatykin puolelta ei löydy tällä hetkellä tavalliset käyttöoikeudet omaaville käyttäjille erillistä sivua, jolla omat pisteytykset näkyisivät. Tuo Google-haun listaus on toistaiseksi nyt ainut tapa päästä näkemään omia pisteytyksiä edes jotenkin.Söpö
OsallistujaEn osaa sanoa muuta kuin että nimimerkkiisi liittyy yli 700 pisteytystä, joista tuoreimpia ovat:
The Mist – Usva, 23.8.23, 2/5
The Task, 3.1.24, 1/5
Leave the World Behind, 21.1.24, 2,5/5
R, 10.2.24, 3/5
Paranoia, 30.5.24, 3,5/5
(Ja ei, minulla ei ole mitään työkalua, jolla pystyin sekunnissa kaivamaan nuo tiedot, vaan kaivoin ne jokaisen esiin erikseen miettiessäni parempaa toimintaratkaisua. En vastaa teknisestä puolesta sivustolla, joten en pysty auttamaan enempää.) -
JulkaisijaArtikkelit