Kirjoitetut vastaukset
JulkaisijaArtikkelit
Vilperi
OsallistujaElokuvasta Suitable Flesh puuttuu juliste, sen voisi lisätä.
Vilperi
OsallistujaMyrsky vuodelta 1982 on tuloillaan.
Vilperi
OsallistujaToivottavasti Storm meni oikein. Myrskyjä kun on moneen lähtöön eri vuosilta. Lisäys tehtiin elokuvalle Storm Haudattu saalis (1985). Tällekin elokuvalle löytyy valmistusvuodeksi 1987.
Vilperi
OsallistujaVanheneminen saa katsomaan elokuvia eri silmällä kuin nuorempana, jolloin romanttisille- ja kevyille draamaelokuville oli liian ankara. Joten on muutosten aika.
Kolme tähteä elokuviin:
Vaihtamalla paranee
Mothers day
2,5 tähteä elokuvaan, Wanderlust
3,5 tähteä elokuvaan, Kaameat pomot
Olen pahoillani kun tuli ylimääräistä työtä, koska en saanut linkityksiä taaskaan pelaamaan.Vilperi
OsallistujaTesti Se ainoa oikea
OsallistujaTesti //www.leffatykki.com/elokuvat/se-ainoa-oikea/”>Se ainoa oikea
Testi http://www.leffatykki.com/elokuvat/se-ainoa-oikea/”>Se ainoa oikeaVilperi
OsallistujaToinen epäkohta, et saa korjattua tekemääsi virhettä argh, argh argh, Kyseessä on siis elokuva Tappava nyrkki (1986)
Vilperi
OsallistujaKokeillaanpa uudestaan //www.leffatykki.com/elokuvat/tappava-nyrkki/”>Tappava nyrkki
Vilperi
OsallistujaPelimies, tarkoitit varmaan elokuvaa Smooth Talk (1985) Uhkavaatimus? Sen lisäsin. Elokuva Low Blow (1986) löytyy jo leffatykistä nimellä http://www.leffatykki.com/elokuvat/tappava-nyrkki/”>Tappava nyrkki
Tämä on ongelma, josta olen useamman kerran maininnut, että uusi leffatykki ei huomioi haussa alkuperäistä, tai toisella nimellä tunnettua elokuvaa. Olen kerran tehnyt lisäyksen jo tykissä olevasta leffasta. argh.Vilperi
OsallistujaHyvää itsenäisyyspäivää kaikille leffatykin käyttäjille.
Vilperi
OsallistujaPian 1000 silmää aukeaa.
OsallistujaAlamaailma odottaa hyväksyntää.
OsallistujaSateenkaari on ilmestymässä.
Vilperi
OsallistujaKiitos Brutus. Sehän toimii, olin näköjään oikeilla jäljillä, mutta en tohtinut kokeilla kun se näytti ennen lähetystä niin oudon pitkältä linkiltä. Tuohan on vähän samanlainen kuin vanhan tykin videon lisääminen.
Tuon oppiminen saattaa tietää Söpölle lisää töitä pisteytysten korjaamisena, ja se minua risookin kun iän myötä mieli muuttuu, ja tekisi mieli monen leffan pisteytystä korjata, yleensä ylöspäin. Olisi niin paljon helpompaa, kun sen voisi tehdä itse.Vilperi
OsallistujaTesti Firman pikkujoulut
JulkaisijaArtikkelit