Kirjoitetut vastaukset
JulkaisijaArtikkelit
Vilperi
OsallistujaProfiilikuvaa luotaessa sen ohjeissa lukee vappasti käännettynä mm. näin, “Sähköpostiosoitteen, jota käytät tilissäsi toisella sivustolla, on oltava yksi Gravatar-tiliisi rekisteröidyistä sähköpostiosoitteista. Gravatar käyttää sähköpostiosoitettasi toimittaakseen kuvasi muille sivustoille.” Meneekö tosiaan kuva muille sivustoille kuin leffatykki? Eikö sen voisi muuttaa niin, että kuvan voi kopioida omista tiedostoista?
Vilperi
OsallistujaOnko videoiden lisäys jäänyt kokonaan pois, vai voiko jatkossa lisätä myös trailereita? Meinaan, joskus kun tuli vastaan omasta mielestä hyvä, mutta vähemmän tunnettu leffa, teki mieli mainostaa sitä muillekin. Sitä ominaisuutta myös kaivataan.
Ps. Onko paljonkin vielä nimikkeitä vanhasta alustasta lisäämättä “tykkiin”?Vilperi
OsallistujaTietokoneella windowsissa hyymiöt ja emojit saa näkymään, kun painaa windowsnäppäintä ja pistettä. Itse asiassa tuota voisikin ruveta käyttämään. Tähti löytyy sieltä kohdasta, Liikenne ja paikat ⭐😄
Vilperi
OsallistujaMuutamia huomioita tästä uudesta ”tykistä” joka ei tunnu niin omalta kuin vanha.
Ensiksi elokuvien nimen perään olisi hyvä saada valmistusvuosi, helpottaa hakemista jos on saman nimisiä elokuvia, ja kuten on jo pyydetty, elokuvien yleisimmät nimet jolla se tunnetaan.
Hakemiseen liittyen, jos elokuvaa ei löydy riittää siitä maininta, että hakutulos ei anna tulosta. Emme kaipaa kymmeniä muiden elokuvien mainosjuttuja hakutuloksen seurauksena. Esim. haet Nakke Nakuttajaa saat juttuja siitä, millainen on elokuva Skycraper tai monet muut toimintapätkät.
Profiiliin olisi myös hyvä saada katsottujen elokuvien tilastointi, vuosijakauma, genret, maajakauma.
Pisteytyksestä on moni täällä jo kirjoittanut. Allekirjoitan kaikki ne toiveet, kuten elokuvan kohdalla tulisi näkyä myös oma pisteytys, yleisen keskiarvon rinnalla. Ja grafiikka olisi myös mukava saada. Siitä oli mielenkiintoista katsoa, miten muut ovat elokuvaa arvostaneet (tai sitten ei). Miksi kommentointi on pakollinen osio, eikö pelkkä pisteytys ole riittävä? Joskus kun leffa on sopivasti turhanpäiväinen, ei viitsisi siihen väkisin keksiä palautetta. Jatkossa tulemme luultavasti näkemään aika omituisia kommentteja. Brutus täällä jo mainitsi, että kommenttia ja pisteytystä olisi hyvä saada muokata jälkeenpäin. Itsellä kyllä tulee kirjoitusvirheitä, ja niitä mielelläni korjaisin. Ja olen myös huomannut, että iän myötä tekee mieli korjata joidenkin elokuvien pisteytystä.
Tv-oppaastakin on jo mainittu, ja itsekin sitä kaipaan samankaltaisena kuin vanha oli. Tällä hetkellä sivun yläreunassa oleva tulevien elokuvien esittely nauha on täysin järjetön. Ei ole mitään mieltä yrittää jokaisesta esittelytekstistä arvata, että mikähän elokuva on telkusta tulossa. Mieluummin niin, että kerrotaan elokuvan nimi (ja vuosiluku) ja sitten pieni tiivistelmä.
Tässä olisi muutamia toiveita uuteen sivustoon. Näiden toiveiden takana on nimenomaan saada Leffatykkiin sitä omaa henkilökohtaista tuntua, joka oli vanhassa ”tykissä” ja joka selvästi erottui muista elokuvasivustoista omalla persoonallisella tyylillään. Lisää toiveita tulee sitä mukaa kuin niitä keksitään.
Ps. Eikä keskustelupalstan peukutusosio olisi varmaan pahitteeksi.Vilperi
OsallistujaOlen niin tuohtunut tähän uudistukseen, että en tiedä mitä sanoisin. Tämä on kuin Episodi-lehden mainossivu, joka on toteutettu huonommin kuin seiska-lehti. Mihin hävisi leffatykki? Pitänee katsoa vielä tovi, ennen kuin alan luettelemaan epäkohtia.
Vilperi
OsallistujaPikainen vilkaisu paljasti, että elokuvien nimien perässä oleva vuosiluku on kadonnut, on mielestäni aika oleellinen tieto. Puuttuuko sivustolta elokuvia paljonkin? Esimerkiksi viimeksi lisäämäni leffa The Mother oli vanhassa, mutta tässä uudessa ei löydy.
JulkaisijaArtikkelit