24-sarjasta ei leffaa tehdä

18.1.2017 17:20

Tiukkailmeinen Kiefer Sutherland ja jyskyen tikittävä digitaalikello ovat 24-sarjan tunnusmerkkejä, jotka eivät hevillä sarjaa seuranneiden mielistä unohdu. 24: Legacy on sarja, jossa todennäköisesti tutut digitaalinumerot jatkavat pyörimistään, mutta Sutherlandia ei siinä nähdä. Tämän ns. spinoffin lisäksi vuosien varrella on puhuttu 24-elokuvasta.

Leffaa odottavat joutuvat kuitenkin pettymään. Sarjan tuottajiin kuuluva Brian Grazer on ilmaissut, ettei elokuvan mittaista 24-rypistystä tehty eikä tehdä edelleenkään.

– Se vain toimi paremmin televisiossa. […] Niin, me emme kyenneet löytämään sille [elokuvalle] oikeaa tapahtumapaikkaa, emmekä oikeaa tarinaa, ja se tuli aina liian kalliiksi, Grazer summaa elokuvan kohtaloa.

Hänen mukaansa leffaa yritettiin sovittaa Yhdysvaltain sijasta myös eurooppalaisiin maihin autenttisuuden takia, mutta rahakysymys nousi suurimmaksi esteeksi juuri näiden yritysten kohdalla.
24: Legacy jatkaa agentti Bauerin aiempien ottamusten viitoittamalla tiellä kotimaassaan helmikuussa. Sutherlandin Bauerin sijasta se seuraa entistä armeijakörmy Eric Carteria (Corey Hawkins, kuvassa). Muukin sarjan hahmojoukko on laitettu uusiksi – vanhoista tutuista näyttäisi mukana olevan lyhyesti vain Carlos Bernardin näyttelemä Tony Almeida.

Lähteet: Deadline, ScreenRant

Kuva: FOX