Adam Sandler haluaa pysytellä kaukana kritiikistä

30.11.2017 15:20

Koomikko Adam Sandlerin (kuvassa vas.) leffat eivät ole ihan jokaisen makuun, minkä voi huomata niiden saamista arvosteluista. Vaikka hänen suoritustaan esim. tuoreessa Meyerowitzin perheen tarina (uudistettu painos) -elokuvassa on myös kiitelty ammattikriitikkojen puolelta, kyseessä on harvinaisempi poikkeus. Negatiivinen palaute onkin saanut näyttelijän jättämään arvostelujen lukemisen.

– Kun tein Billy Madisonin [vuonna 1995], luin muutamia [arvioita] ja sitä [leffaa] vihattiin. Minä ihmettelin, että vau, mitä tapahtuu? Luulin, että minun kanssani olisi oltu samaa mieltä… Mutta [kriitikot] iskivät kiinni ja yrittivät repiä [leffan] kappaleiksi. Niinpä sitten lopetin arvostelujen lukemisen. Siinä ei ollut järkeä, ja se vaikutti vähän minun ajatteluuni. Kun kirjoitimme seuraavaa [elokuvaa], minä ja kaverini mietimme, mitä jos ne vihaavat tätä, kun me teemme tämän? Vaan sitten totesimme, että mitä väliä, Sandler kertoo.

Sandlerilta on ensi vuonna tulossa Hotel Transylvania 3 -animaatio, jossa hän ääninäyttelee jälleen kerran matkailuyrittäjyydestä innostunutta Draculaa. Sen lisäksi hän tekee Netflixille komediaa nimeltä The Week Of, jossa näyttelevät myös Chris Rock ja Steve Buscemi.

Lähde: CinemaBlend

Kuva: Netflix/The Meyerowitz Stories, 2017