Onko Harry Potter -stara uusi Wolverine?

14.3.2022 23:58

Hugh Jackman on ollut järkähtämätön päätöksessään jättää X-Men-elokuvien ikoninen ahmamies taakseen. Koska Wolverine on kuitenkin hyvin tykätty hahmo, Marvel halunnee tuoda mutanttisankarin takaisin elokuviinsa jossain vaiheessa. Fanikunta on sovitellut Wolverinen manttelia jo monelle.

Teräväkyntiseksi sankariksi on ehdoteltu myös Harry Potter -tähti Daniel Radcliffea, joka on Potter-aikansa jälkeen valikoinut itselleen poikkeuksellisia rooleja – kuten mm. sarvipäisen miekkosen ja kaasuja päästelevän ruumiin. Mutta miten lähellä Radcliffe on todella napata Wolverinen osan näiden jatkoksi?

Näin näyttelijä vastaa itse:

– Niin monet ovat tulleet sanomaan minulle kuulleensa Wolverine-uutisista ja kehuneet niitä mahtaviksi. Ja minä totean, ettei siinä ole mitään, enkä minä tiedä siitä asiasta mitään. Arvostan sitä, että joku on selvästi hoksannut Wolverinen olevan sarjakuvissa lyhyt ja päätyneen siihen tulokseen, että rooliin pitäisi saada lyhyt kaveri. Mutta en näe sellaista [mahdollisuutta], että he valikoisivat Hugh Jackmanin jälkeen minut, tai kuka tietää. Todistakaa minun olevan väärässä, Marvel!

Lähde: MovieWeb

Kuva: Ingenious Media/Altitude Film Entertainment/Maze Pictures/ Guns Akimbo, 2019