Tapaus Will Smith puhuttaa edelleen, sillä maailmanlaajuisen yleisön edessä tapahtunut skandaali ei taatusti unohdu heti. Näyttelijän väkivaltainen käytös Oscar-gaalassa toi hänelle porttikiellon Yhdysvaltain elokuva-akatemian tilaisuuksiin, mutta monen Smithin tähdittämäksi suunnitellun elokuvan kohdalla painettiin samalla jarrua.
Yksi näistä elokuvista oli Hollywoodista aiemmin kantautuneiden puheiden mukaan ysäritoimintaleffa Pahat pojat eli Bad Boysin jatko-osa Bad Boys 4. Tuotantoyhtiö Sonyn johtohahmoihin lukeutuva Tom Rothman on nyt selventänyt projektin tilannetta. Hänen mukaansa Bad Boys 4:n kohdalla ei ole ns. lyöty jarruja pohjaan Smithin teon takia.
– Ei. Se ei ole totta. Se elokuva on ollut suunnitelmissa ja näin asia on yhä. Mitään jarruja ei voitu lyödä pohjaan, koska [kuvaannollisesti] auto ei ollut ajossa. Se, mitä tapahtui [Oscareissa], oli harmi, enkä katso, että minun tehtäväni olisi kommentoida sitä asiaa muuten, kuin että olen tuntenut Will Smithin vuosia ja tiedän hänen olevan hyvä ihminen. Siinä nähtiin esimerkki hyvästä ihmisestä todella huonolla hetkellä, maailman edessä. Minä uskon hänen anteeksipyyntönsä ja katumuksensa aitouteen ja uskon anteeksiantoon.
Lähde: CinemaBlend
Kuva: Sony/Bad Boys for Life, 2017