Jo useamman vuoden huhuttu Madonnan elämäkertaelokuva on virallisesti pantu jäihin. Tähti itse otta voimakkaasti kantaa suunnitelmiin tuoda hänen tarinansa valkokankaille jo vuonna 2017. Myöhemmin Madonna nappasi tuotantoyhtiö Universalin leffan ohjaajanpestin itselleen, mutta nyt hän on päättänyt sysätä koko projektin hyllylle.
Ohjaajanakin kokemusta omaava laulajatähti katsoi, ettei hänen aikansa enää riitä elokuvan tekemiseen. Madonna on lähdössä esiintymiskiertueelle maailman ympäri, joten musiikki menee hänen kalenterissaan nyt leffan edelle. The Celebration Tour -reissun on tarkoitus alkaa heinäkuussa ja kestää vuoden loppuun (suomalaisfanien kannalta sen lähin pysähdyspaikka on Tukholmassa lokakuussa).
Uutinen on harmittava myös Julia Garnerille, jonka piti näytellä nuorta Madonnaa. Roolin näyttelijäehdokkaita, joihin lukeutui myös Florence Pugh, käytiin läpi tiheällä seulalla. Leffan Madonnaksi halunneet joutuivat jopa 11-tuntisiin laulamista ja tanssikoreografioita sisältäneisiin koe-esiintymisiin, joissa Madonna oli mukana itse.