Vime vuonna manaaja John Constantinen ystäville kiiri ilouutinen: alkuperäisen Constantine-elokuvan tähti Keanu Reeves, aikoi palata tuttuun rooliinsa ja jälleen Francis Lawrencen ohjauksessa. Projektin käsikirjoittajaksi nimetty Akiva Goldsman herätti niin ikään hyviä väreitä, sillä miehen filmografiassa on useampia menestyselokuvia. Leffan juonen synnyttämisessä vaikutti kuitenkin olevan vaikeuksia.
Tilanne äityi jopa niin pahaksi, että elokuvan huhuttiin tulleen kuopatuksi ennen aikojaan. Akiva Goldsman kuitenkin toppuuttelee näitä puheita. Hänen mukaansa Constantine 2 ei etene tällä hetkellä, koska käsikirjoittajien lakko estää leffan käsikirjoituksen tekemisen.
– Olen laittanut kynäni syrjään, joten en voi tehdä mitään, Goldsman summaa nykyhetkeä.
Käsikirjoittaja antaa kuitenkin ymmärtää, että heti lakon jälkeen hommia on tarkoitus jatkaa. Tässä vaiheessa hänellä on myös jo ajatus siitä, mistä Constantine 2 kertoisi ja miten se etenisi. Juonipaljastuksia Goldsman ei luonnollisesti halua tehdä, mutta hän lupaa leffan kuvastavan sen, kuinka Reeves ja Lawrence näkevät sarjakuvan hyvän ja pahan maailmat.
Lähde: MovieWeb
Toim. R. Isoviita