Kevin Feige kertoo Spider-Manin ja Bladen tilanteesta

21.7.2024 16:05
Sony Pictures/Marvel Studios/ Spider-Man: Homecoming, 2017

Neljäs Tom Holland -vetoinen Spider-Man -leffa ja uusiksi käynnistettävä Blade-elokuvien sarja ovat herättäneet kysymyksiä Marvel-faneissa. Marvel Studios -yhtiön johdossa toimiva Kevin Feige on nyt avautunut molemmista tuotannoista, joita on odotettu jo hyvän aikaa.

Bladen uutta tulemista on maalailtu julkisesti jo vuodesta 2019. Elokuva on kuitenkin joutunut monen takaiskun kohteeksi, mm. sen ohjaajan paikalla on ollut tuulista ja päärooliin kiinnitetty Mahershala Ali ei ole jäänyt vain odottelemaan tuotannon käynnistämistä. Spider-Manin paluusta puolestaan on kiirinyt silloin tällöin erilaisia huhuja.

Feigellä on sanottavanaan lohdullisia sanoja Blade-projektin etenemisestä:

– Muutaman viime vuoden aikana, kun olemme pyrkineet tekemään sen elokuvan, meille kaikkein tärkein asia on ollut, ettemme hätäile sen kanssa ja että teemme oikean Blade-elokuvan. Vuosia sitten julkaistiin joitakin mainioita Blade-leffoja. Ne saivat kaikki korkeamman ikärajan. Mielestäni se kuuluu – kuten Deadpoolin kohdalla – Bladen hahmoon.

Toisin sanoen Bladea halutaan hioa kunnolla ja sellaiseksi elokuvaksi, josta katsojien ei tarvitsisi tuntea myötähäpeää. Spider-Manin seuraavan tulemisen osalta Feige vihjaa, ettei tätäkään tuotantoa haluta rynniä läpi miten tahansa.  Aiemmat osat luotsannut Jon Watts (kuvassa vas) teki luotettavaa työtä, eikä hyviä arvioita kerännyttä leffasarjaa selvästikään haluta antaa kenellekään Wattsia huonommalle.

– Me tykkäämme Jonista. Hän teki meille kolme parasta Hämähäkkimies-elokuvaa koskaan. Nyt hänellä on paljon tekeillä, joten me luultavasti katselemme muita vaihtoehtoja, ihan vain koska hän on kiireinen, Feige vihjailee. Hänen mukaansa Marvel Studios on neuvotellut Sonyn Amy Pascalin kanssa leffasta ja sen mahdollinen käsikirjoitus on kohta valmis.

Lähteet: CinemaBlend, World of Reel

Toim. R. Isoviita