Tom Hollandin tähdittämä Uncharted saanee jatko-osan

10.8.2023 23:35
Sony/Uncharted, 2022

Menestyksekkääseen videopelisarjaan pohjautuva Uncharted keräsi lipputuloja mehevät 407,1 miljoonaa dollaria. Viime vuonna julkaistu leffa kiinnosti yleisöä paljon, vaikka jo ennakkoon moni pelin ystävistä oli suu mutrussa aarteenmetsästäjä Nathan Draken roolituksesta. Fanisuosikkien, kuten Nathan Fillionin (Castle) sijasta Draken osaan pestattiin Spider-Man-stara Tom Holland.

Hollandin ja Mark Wahlbergin tähdittämälle seikkailulle povataan nyt jatkoa. Sony ei ole vielä virallisesti vahvistanut elokuvan olevan tekeillä, mutta tuottaja Charles Roven vihjailee kakkososasta:

– Meillä oli mahtavaa, kun teimme [Unchartedia]. Fanit pitivät elokuvasta, kuten pitivät paljon nekin, jotka eivät tunteneet itse peliä. Aiomme todella miettiä toisen sellaisen tekemistä.

Tämän koko luokan toimintapainotteinen elokuva ei synny hetkessä – aikaisintaan valmista saattaisi olla vuonna 2025. Tom Holland saattaa palata Spider-Man-universumiin tällä välin, mutta tiettävästi hänen vaihtamistaan toiseen näyttelijään ei ole vakavasti harkittu. Holland palannee siis Drakeksi heti kun se on mahdollista. Myös Mark Wahlberg jatkanee Draken oppi-isänä, Sullyna.

Ensimmäisen rainan ohjannut Ruben Fleischer (Venom) on pallotellut ideoita jatko-osaa varten, eli myös hän vaikuttaa olevan vahvasti mukana projektissa, jos se saadaan käyntiin.

Lähteet: Screenrant, DigitalSpy, THR, Box Office Mojo

Toim. R. Isoviita